Haags Popdebat

logo_hpc

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2014 organiseer ik voor het Haags Pop Centrum, in samenwerking met 3voor12 Den Haag, op woensdag 5 maart een Haags Popdebat. Verschillende politieke partijen, vertegenwoordigd in de Haagse gemeenteraad, delen hier hun standpunten, visie en beleidsvoornemens in een debat over de Haagse popsector.

Het debat is een vervolg op de Politieke Pop Pitch die het Haags Pop Centrum organiseerde tijdens de opening van de Haagse Pop Week in oktober 2013. De diverse partijen debatteren aan de hand van vier uitdagende stellingen over de verwachte bezuinigingen op cultuur, de regelgeving omtrent live muziek, het al dan niet oprichten van een Haagse popacademie en de kleur van de Haagse popscene. 

Het is mogelijk het Haags Popdebat bij te wonen en mee te discussiëren. De locatie van het Haags Popdebat is het HPC Café aan de Burgemeester Hovylaan 12. De inloop is vanaf 19.00 uur. Het debat vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur. Het HPC Café heeft een beperkte bezoekerscapaciteit, wees daarom tijdig aanwezig.